147
Madonna promenila naziv singla da bi izbegla tužbu

Madonna promenila naziv singla da bi izbegla tužbu

147
SHARE

Nakon spektakla na Superboulu koji je iskoristila za promociju prvog singla “Give Me All Your Luvin” s novog albuma, Madonna je u javnost pustila i novu pesmu, “Girl Gone Wild”.

null

Druga pesma s albuma “MDNA” naslednica je singla na kojem su gostovale M.I.A. i Nicki Minaj, a rezultat je saradnje između DJ-ja Bennyja i Allea Benassija te Jensona Vaughana.

[youtube qBMiYJ7kzbI]

Spot je snimljen početkom februara, a pesma se zvukom još jednom vraća Madonninim korenima iz ’80-ih. Album će se na tržištu naći 26. marta, a turneja počinje 29. maja u Izraelu.

null

Madonna je nameravala da sa ovom pesmom nastupi na Superbowlu, ali bila je prisiljena da odustane  i izmeni originalan naslov pesme, “Girls Gone Wild”, nakon što je Joe Francis, tvorac serijala istog imena, zapretio tužbom.

4 KOMENTARA

  1. Ok,razumem,ne volis je,ali je li je moras vredjati?Gde je kultura?

    Bakica? Kao st sam jednom rekao;
    Lutko i tebe će stići broj 53 sebe tada nazivaj babom ako želiš, ovoj ženi sa njenim izgledom možeš samo da se klanjaš, a siguran sam da i sa 53 izgleda bolje od tebe, jer da nije tako, ne bi imala potrebe bilo koju osobu ženskog pola koja drži do sebe makar imala i 90 godina da nazivaš babom. Ako nisi shvatila Madona, Niki Minaž i Em Aj Ej su se pesom Give Me All Your Luvin’ obratile baš takvima kao što si ti.

  2. Marko,u pravu si!Ona je prelepa i prezgodna zena,koja drzi do svog izgleda i ponasanja,ona traje vise od 30 godina i mislim da treba da pokazes postovanje…ona je tvorac prave muzike,a ne neka tamo Gaga,pitaj Boga…MADONNA CARIIIIIIICAAAAAAAA♥!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.