Start Stars Hot News! Madonna posetila Jesusovu majku

Madonna posetila Jesusovu majku

SHARE

SIPAUSA30054175_000001

Upravo onako kako je poslednjih dana bilo u medijima najavljivano, Madonna je otišla u posetu svojoj novoj svekrvi, majci mlađanog Jesusa Luza, koja je usput i petnaest godina mlađa od nje.

Jesusovi su roditelji, Luis Heitor Pinto da Luz i Cristiane Regina da Silva, odani katolici i žele da im se sin oženi, iako je pop kraljica u nedavnom intervjuu rekla da se ne misli više udavati, već bi radije da je “pregazi voz”. No mlađahni ljubavnik ju je očito naterao da se predomisli. Madonnin biograf, Randy Taborelli kaže da pop kraljica ozbiljno razmišlja o udaji za 23-godišnjeg Brazilca. “Madonna govori bliskim prijateljima i porodici da se ‘definitivno vidi u braku s njim'”. Ta mogućnost svakako postoji”, tvrdi Randy.

Prošlog je meseca Madonna provela nedelju dana u afričkoj državi Malawi gde je otvorila radove na 15 miliona dolara vrednoj školi za devojke i posetila sirotište u kojem bio smešten njen sin David pre nego što ga je usvojila. Pop-diva Madonna pre ovog društveno korisnog ulaganja je žrtvama potresa u Italiji odlučila donirati čak 500 hiljada dolara. “Drago mi je da sam mogla ponuditi ruku pomoći gradu iz kojeg su moji preci” – rekla je Madonna, čiji otac Silvio potiče iz regije pogođene prirodnom katastrofom. Donirala je nekoliko miliona dolara Kabala centru za obolele od AIDS-a te je više puta donirala svoje lične stvari.

OSTAVI KOMENTAR