424
Madonna (ponovo) menja religiju?

Madonna (ponovo) menja religiju?

424
SHARE

Madonna je niz godina bila sledbenica Kabale pa je najslavnija pripadnica te jevrejske sekte u svetu, ali čini se kako se pevačica ponovo okreće hrišćanstvu.

Nakon skandala sa izgradnjom škole u Malaviju, Madonna se posvađala s istaknutim pripadnicima Kabale i navodno istražuje druge mogućnosti. Pevačica je viđena u centru “Opus Dei” u Londonu gdjeje provela dan s tamošnjim sveštenicima. Konzervativna katolička organizacija koja je na zlom glasu nakon spominjanja u knjizi “Davinčijev kod”, zaintrigirala je Madonnu koja razmišlja da postane njihova članica.

“Madonnu je uvek intrigirao ‘Opus Dei’. Još uvek nije njihova punopravna članica, za sad se samo informiše o njihovom radu”, rekao je izvor. Njen portparol nije želeo da komentariše hoće li pevačica postati članica tajnovite organizacije, ali čini se kako je s Kabalom definitivno raskrstila. “Mnogo je uložila u Kabalu i bila je skrhana nakon skandala sa školom u Malaviju”, tvrdi izvor. Nije poznato je li Madonna i službeno napustila Kabalu, ali zna se da je dala otkaz svim članovima odbora njene organizacije “Raising Malawi” koji imaju veze s Kabalom.

14 KOMENTARA

  1. previse olako shvata mijenjanje religije… Mada,normalno da ce da se makne od Kabala kad su je prevarili za izgradnju te skole.

  2. ona je sekta !!!nisam to znao ..msm nisam verovao ..ali nadam se da ostali eminem gaga britney rihanna 50 cent i kompanija sekte ..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.