Start Stars Hot News! Madonna (ponovo) menja religiju?

Madonna (ponovo) menja religiju?

SHARE

Madonna je niz godina bila sledbenica Kabale pa je najslavnija pripadnica te jevrejske sekte u svetu, ali čini se kako se pevačica ponovo okreće hrišćanstvu.

Nakon skandala sa izgradnjom škole u Malaviju, Madonna se posvađala s istaknutim pripadnicima Kabale i navodno istražuje druge mogućnosti. Pevačica je viđena u centru “Opus Dei” u Londonu gdjeje provela dan s tamošnjim sveštenicima. Konzervativna katolička organizacija koja je na zlom glasu nakon spominjanja u knjizi “Davinčijev kod”, zaintrigirala je Madonnu koja razmišlja da postane njihova članica.

“Madonnu je uvek intrigirao ‘Opus Dei’. Još uvek nije njihova punopravna članica, za sad se samo informiše o njihovom radu”, rekao je izvor. Njen portparol nije želeo da komentariše hoće li pevačica postati članica tajnovite organizacije, ali čini se kako je s Kabalom definitivno raskrstila. “Mnogo je uložila u Kabalu i bila je skrhana nakon skandala sa školom u Malaviju”, tvrdi izvor. Nije poznato je li Madonna i službeno napustila Kabalu, ali zna se da je dala otkaz svim članovima odbora njene organizacije “Raising Malawi” koji imaju veze s Kabalom.

OSTAVI KOMENTAR