426
Madonna ostavila Jesusa!

Madonna ostavila Jesusa!

426
SHARE

Američki mediji juče su objavili bombastičnu vest o tome kako su 51-godišnja kraljica popa Madonna i njen 23-godišnji dečko Jesus Luz prekinuli. Razlog koji se navodi je posve tipičan – ponestalo im je zajedničkih tema za razgovor. Navodno je Madonna ta koja je ostavila mlađahnog Jesusa.

Poslednjih dana su američki mediji pisali o tome kako Madonna vara Jesusa i kako se već nekoliko nedelja viđa s bivšim ljubavnikom, Alexom Rodriguezom, s kojim se družila i nakon raspada braka s Guyem Richiejem.

O vezi Madonne i 23-godišnjeg brazilskog modela Jesusa Luza pisalo se još od decembra 2008. godine, ali je mlađahni Jesus dugo tvrdio kako su on i pevačica samo prijatelji. Par nikad javno nije komentarisao svoju vezu, a Madonnini prijatelji smatraju da je čudo što je ovoliko uopšte potrajala.

“Problem s Jesusom je bio toliko očigledno jednostavan. Razlika u godinama. Njemu su 23, njoj 51. Koliko je to moglo potrajati? To što je uopšte potrajalo godinu dana mnogima se čini kao čudo. On je savršeno zgodan, džentlmen i jako je pametan. Ali, oni su u posve različitim stadijumima svog života. Sad je gotovo. Ili, kako mi je Madonna sama rekla: ‘Nestalo nam je tema za razgovor. Stvarno se naprežem u poslednje vreme da pronađem zajednički jezik. Imamo kabalu, ali to je to'”
, naveo je za Hollyscoop jedan Madonnin bliski prijatelj.

13 KOMENTARA

  1. ZASTO?BILI SU KUL PAR,ALI STA GOD URADILA SIGURNO JE BILO SA RAZLOGOM PODRZAVAM JE U SVEMU MADONIN VERNI FAN IZ UZICA I LOVE MADONNA!!!!!!!!!!!!

  2. PAAAAAAMEEEEEEETNOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ON JU JE SAMO ISKORISHCAVAOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.