Start Stars Hot News! Madonna ostavila brata da živi na ulici

Madonna ostavila brata da živi na ulici

SHARE

Procenjuje se kako pevačica Madonna na svom računu ima oko 650 miliona dolara, a vrednost njene imovine u nekretninama, deonicama i umetničkim delima, koja je trenutno nepoznata, takođe doseže vrtoglavu cifru.

No, dok ona pomaže deci u Africi i gradi kuće i škole, usvaja decu i i dalje skuplja bogatstvo svojim nastupima, njen brat Anthony Ciccone živi na ulicama Michigana pa se oslanja na dobrotu prolaznika, udruženja za beskućnike i crkvenu pomoć.

Tu informaciju je i sam potvrdio The Michigan Messengeru i rekao kako još od prošle zime živi na ulici ispod jednog mosta.

“Moja porodica okrenula mi je leđa kad mi je bilo najteže. Mislite da nisam već hiljadu puta odgovorio na to pitanje kako to da ja živim na ulici dok moja sestra ima milione. No, nikad ne reci nikad, ovo se moglo dogoditi bilo kome”, rekao je Anthony.

Osim sestre milionerke, ima i oca, 80-godišnjeg Tonyja koji i danas vodi svoj vinograd i mlađeg brata Christophera koji je 2008. godine objavio knjigu o Madonni nazvavši je, kako je sam napisao, egocentričnom i manipulativnom kučkom.

OSTAVI KOMENTAR