305
Madonna na sudu zbog modne kolekcije Material Girl

Madonna na sudu zbog modne kolekcije Material Girl

305
SHARE

Madonna i njezina kćerka Lourdes nedavno su lansirale modnu kolekciju Material Girl, zbog čega bi popularna pevačica uskoro mogla završiti na sudu jer brend s tim imenom već postoji. Naime, kompanija L.A. Triumph tvrdi da već ima modnu kolekciju pod nazivom Material Girl koja se prodaje od 1997. godine, te da baš zbog tog imena zarađuje milione dolara.

Iako se čelnici kompanije još uvek nisu dogovorili hoće li ili neće tužiti kraljicu popa, u svakom slučaju žele zaustaviti Madonnu da koristi to isto ime za modnu kolekciju jer će kad-tad doći do nesporazuma na tržištu. Osim toga, L.A. Trimuph želi od Madonnine kompanije sav profit koji je zaradila pod tim imenom.

13 KOMENTARA

 1. Come on people.. Stvari su dobre, to je jedino shto je vazno. I sumnjam da ce da pomeshaju, jer ovakve stvari kakve su one napravile josh nisu vidjene na trzishtu! I sigurno nece da se pomeshaju sa tom drugom kolekcijom!
  ONI SU UKRALI TO OD MADONNE. ONA JE PRVA I JEDINA MATERIAL GIRL!!!

 2. Vlado moronu jedan teraj se u pičku materinu!
  Pa zar ti nisi otišao sa ovog jebnog sajta? I šta radiš ovde, rekao si da odlaziš!!!
  MADONNA TI SI CARICA, ŠTA GOD DA SE DESI FANOVI SU IZ TEBE! VOLIM TE NAJVIŠE NA CELOM SVETU!!!! Bice sve uredu na kraju ljubavi moja!
  Natalija potpuno se slažem sa tobom. :)

 3. i ja madonna je za postovanje a to sto valda na ovom sajtu provodi “samo 10 min” i stigne sve da iznervira i njemo onda treba ukazati postovalje i dodeliti titulu za naj lazova ,naj alapcu,naj trna u oku, naj smaraca,naj glupljeg fana gage …pa ce onda cak da prestigne gagu u broju nagrada,ali ljudi ne zboravite to nije nista on snima nove pesme u studiju ….uF tek tada ceme videti sta su prave nagrade XDXDXD MADONNA UZ TEBE SAM…..!!! 

 4. sta opet razglabate o tom vladi?naravno da vuk dlaku mijenja ali cud ne.tako da ignorisite njegove komentare…glupost je svadjati se zbog budale…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.