Start Stars Hot News! Madonna: “Moji klinci dobro podnose slavu”

Madonna: “Moji klinci dobro podnose slavu”

SHARE

00576891_000005

Kraljica popa čvrsto stoji pri stavu da njena deca nemaju problema sa slavom, iako odrastaju u žiži javnosti.

Madonna kaže da trinaestogodišnja Lourdes (na slici desno), rođena u vezi sa Carlosom Leonom, i devetogodišnji Rocco, čiji je otac režiser Guy Ritchie, kao i njena usvojena deca David Banda i Mercy James, nemaju problema sa činjenicom da je njihova majka superstar. Šta više, pevačica tvrdi da pozitivne strane njenog celebrity statusa prevazilaze negativne.

“S obzirom da već decenijama ne znam šta znači normalan život, ne mogu da tvrdim da bi se njima to više dopalo. Kako bilo, moji klinci nemaju drugog izbora, njihova majka je ono što jeste i mislim da shvataju da to ima svoje pozitivne i negativne strane,” kaže Madonna.

“Ponekad mislim da bi više voleli da normalno hodaju ulicom i osećaju se kao svi drugi klinci, ali sa druge strane, zbog toga što su moja deca oni imaju mnogo bolje uslove za život i brojne druge pogodnosti, i svesni su toga.”

“Smatram da oni sasvim realno gledaju na slavu i sve glamurozne stvari koje me okružuju. Mislila sam da će im trebati neko vreme da se prilagode, ali oni se sa time nose sasvim OK,” izjavila je na kraju pop zvezda.

OSTAVI KOMENTAR