Start Stars Hot News! Madonna misli da je Lady GaGa obična imitatorka

Madonna misli da je Lady GaGa obična imitatorka

SHARE

Madonna ne voli Lady GaGu i smatra da je ona obična imitatorka. Stariju pevačicu nerviraju nastupi ekstravagantne GaGe, a najviše od svega smeta joj što novu muzičku zvezdu smatraju njenom naslednicom.

“Madonni smeta što GaGa koristi modu i scenski nastup na taj način da je mnogi smatraju novom Madonnom. Ona misli da je jedinstvena i da ne može postojati mlađa verzija unikata. To je stvar njenog velikog ega”, rekao je jedan izvor Chicago Sun Timesu.

GaGa, sa druge strane, o Madonni misli sve najbolje, čak je smatra i prijateljicom. “Ona je sjajna. Pretpostavljam da bih mogla reći da smo prijateljice. Jako volim njenu ćerku Lourdes. Prekrasna je mlada devojka, došla je jednom s mamom na moj nastup i odlično smo se slagali”, rekla je Lady i dodala da bi volela sarađivati s Madonnom.

GaGa je napokon predstavila i punu verziju svog novog spota “Alejandro”. Čim je izašao, fanovi su razočarano komentirisali kako GaGa pokušava kopirati Madonnu i to loše. Sličnost definitivno postoji, posebno zato što je spot napravio Steven Klein, koji je ranije spotove radio i Madonni.

OSTAVI KOMENTAR