669
Madonna misli da je Lady GaGa obična imitatorka

Madonna misli da je Lady GaGa obična imitatorka

669
SHARE

Madonna ne voli Lady GaGu i smatra da je ona obična imitatorka. Stariju pevačicu nerviraju nastupi ekstravagantne GaGe, a najviše od svega smeta joj što novu muzičku zvezdu smatraju njenom naslednicom.

“Madonni smeta što GaGa koristi modu i scenski nastup na taj način da je mnogi smatraju novom Madonnom. Ona misli da je jedinstvena i da ne može postojati mlađa verzija unikata. To je stvar njenog velikog ega”, rekao je jedan izvor Chicago Sun Timesu.

GaGa, sa druge strane, o Madonni misli sve najbolje, čak je smatra i prijateljicom. “Ona je sjajna. Pretpostavljam da bih mogla reći da smo prijateljice. Jako volim njenu ćerku Lourdes. Prekrasna je mlada devojka, došla je jednom s mamom na moj nastup i odlično smo se slagali”, rekla je Lady i dodala da bi volela sarađivati s Madonnom.

GaGa je napokon predstavila i punu verziju svog novog spota “Alejandro”. Čim je izašao, fanovi su razočarano komentirisali kako GaGa pokušava kopirati Madonnu i to loše. Sličnost definitivno postoji, posebno zato što je spot napravio Steven Klein, koji je ranije spotove radio i Madonni.

153 KOMENTARA

  1. NE MOZETE DA POREDITE MADONNU I LADY GAGU!!!!
    Lady Gaga je na sceni najmanje 10. godina, ali tek kad je pochela da se glupira je postala poznata. Madonna je na sceni vishe od 20 godina.Lady Gaga treba da prihavti kritike od starijih i iskusnijih od sebe. Tako ce vishe nauchiti, i nauchice da bude bolja….mada (iskreno) sumnjam u to, nego ajde sad…

  2. Nisam veliki fan Madonne, ali ona je ipak veoma dugo na sceni i sigurno će ostati zapamćena… a što se Gage tiče, meni je ona ok, ali ne verujem da će još dugo biti poznata……..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.