383
Madonna i Lourdes lansiraju modnu kolekciju za mlade

Madonna i Lourdes lansiraju modnu kolekciju za mlade

383
SHARE

Madonna i njena kćerka Lourdes zajedno će dizajnirati modnu liniju za mlade koja će se prodavati u trgovinama Macys i na njihovoj internet stranici. Očekuje se da će prvi odevni predmeti u prodavnicama biti krajem avgusta, uoči početka školske godine. Kraljica popa kaže da je pristala na projekat zbog svoje kćeri koja je zaista želela da dizajnira. 13-godišnja Lourdes, već je pre najavljivala da želi postati dizajnerka, a njena joj majka očito želi pružiti svu moguću pomoć na tom putu.

“Učestvovala sam na poslovnim sastancima, ali Lola je sve radila. Ja sam samo sedela u ćošku sa svojim BlackBerryjem”, rekla je 51-godišnja Madge. Linija odeće koju je dizajnirala Lourdes bila je inspirisana decom koja s njom idu na kurseve hip-hopa i baleta. “Možete reći da joj je to u genima, ali nikad joj nisam mogla govoriti šta će obući”, hvali Madonna svoju kćer koja dolazi na njena snimanja i predlaže joj outfit, a poznati dizajneri, poput Marca Jacobsa ili Stelle McCartney, uvek je pitaju šta misli.

13 KOMENTARA

  1. cao!svi znamo da ste najbolji casopis na svetu,pa da preskocim pohvale dali bi ste mogli da objavite poster ili da pisete o glumcima serije three hil,i volela bih da objavite domove poznatih licnosti i molim vas da ponekad date poklone.pppppooooozzzzzzz……..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.