150
Madonna i Jezus Luz ipak zajedno

Madonna i Jezus Luz ipak zajedno

150
SHARE

Madonna i Jezus Luz i dalje su zajedno, prenosi Daily Mail. Golupčići su viđeni kako u jednom restoranu u Riu de Jaineru izmenjuju nežnosti, plešu i zaljubljeno se gledaju, a kada su završili sa zabavom i izašli iz restorana, svoju čvrstu ljubav su zapečatili još jednim javnim poljupcem na ulici, nakon čega su zajedno odjahali u noć.

To bi trebalo da bude demanti tračeva koji su prošle nedelje preplavili tabloide koji su svakodnevno donosili vesti o njihovom prekidu, kao i iznosili sočne razloge istog, na šta se ni Madonna, ni Jezus nisu obazirali. A sada je jasno i zašto.

Tokom “prekida” Madonnu su povezivali s očiglednim homoseksualcem, Pradinim modelom Jonom Kortajarenom, a Jezusa s brazilskom silikonskom starletom Lucianom Costom.

10 KOMENTARA

  1. Ne jedide govna vise molim vas!!!!!! Mislim nemojte da pistete nesto kad niste sigurni u to!!!! Cas su zajedno, cas nisu, cas ona ima 5 momka, cas nema nikog….SAD STE KAO SKANDAL I SVET!!!!!!!!!!

  2. Jeste li vi normalni? Koja je svrha da pisete psovke, vulgarne i uvrijedljive rijeci jedni drugima? Ovo je javni portal i ako imate neki problem jedni sa drugima rijesite to na drugi nacin, a ne ovako. Kako mozete biti tako prosti? Odrastite malo!

  3. i ja isto sa vama dijelim to misljenje……..aaa otkud vi znate da on ne laze…ko zna sta zvjezdama moze swe pasti na pamet tako da ne psujte …………

  4. Mika obracam se onima koji psuju ovde, a ako se ti tu pronalazis, tvoj problem.Sta si se obrusila odmah na mene.Stvarno ovaj portal nije za svadje, vec da mladi ljudi citaju zanimljive sadrzaje, komentarisu, dopisuju se i na neki nacin virtualno druze. Ti ako si ogorcena i bezobrazna, svoj prljav jezik razvezi negdje drugo, a ne ovdje!Postujte malo druge…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.