Start Stars Hot News! Mackenzie Foy: “Jako sam srećna što radim s Robertom Pattinsonom i Kristen...

Mackenzie Foy: “Jako sam srećna što radim s Robertom Pattinsonom i Kristen Stewart”

SHARE

Preslatka Mackenzie glumi Renesmee u poslednjem filmu iz “Sumrak” sage, a novinarima je pričala o iskustvima sa snimanja.

null

11-godišnja devojčica je svoje utiske podelila sa publikom na Comic-Conu: “To je zaista kul, oni su super slatki u stvarnosti, sjajni su glumci i neverovatni ljudi. Stvarno sam srećna što radim s njima.” Upitana ima li svoju omiljenu scenu u filmu, ona odgovara da ju je radila sa Taylorom Lautnerom. “Snimala sam jahanje na Jacobu. To je bila sjajna scena za snimanje.”

null

Kako prenosi časopis OK!, mlada glumica nije mogla da izbegne povremene psovke ekipe koja radi na filmu. “Svi su pomalo psovali”, priznaje Mackenzie. “Ipak, neću vam reći ko je u pitanju…Ne želim da to bilo čija majka čuje!”

null

Ona kaže i kako joj nije bilo teško da glumi Renesmee: “Uloga je drugačija od drugih jer su neke stvari koje Renesmee mora da uradi rađene kompjuterom. Pretvaram se od bebe u tinejdžerku i odraslu osobu, tako da imam dublerke. One rade pokrete a ja im dajem glas i to se sve spaja u jedno. Nisam znala da će se toliko koristiti digitalni efekti, ali to je impresivno. Stvarno je bilo uzbudljivo videti to.”

OSTAVI KOMENTAR