308
Ludi dani za Miley: Rat sa “Liamom Hemsworthom” i paparacima, mlađi brat...

Ludi dani za Miley: Rat sa “Liamom Hemsworthom” i paparacima, mlađi brat završio u bolnici

308
SHARE

Paparaci konstantno slede mladu glumicu i pevačicu, a nju definitivno izdaje strpljenje, pa im se ponovo obratila na Twitteru.

null

Nakon što ih je prošle nedelje nazvala “prljavim svinjama”, ona je sad rekla: “Zašto je dozvoljeno da čovek kojeg nisam videla u životu sedi ispred moje kuće i onda me sledi unaokolo. To je tako sumnjivo i zastrašujuće.”

null

Osim toga, nju muče i drugi problemi – nepoznati korisnik Twittera predstavlja se kao njen verenik Liam Hemsworth i već je sakupio 100.000 sledbenika, pa Miley upozorava svoje fanove da je u pitanju lažni nalog. Takođe, ona je za vikend preživela stres jer je njen mlađi brat Braison završio u bolnici. Na sreću, operacija je prošla u najboljem redu.

18 KOMENTARA

  1. Na prvoj slici skoro da je nisam prepoznala…Ouuuu,Miley bas mi je zao tvog brata,sigurno je za nju to bio veliki stres a pogotovo zato sto je mladji btrat……Preslatka je !!!

  2. Prelepaa! A ovi paparaci, stvarno, kad je dosta, dosta je. Presli su granicu! Samo je vise ostavite na miru. -.-‘

  3. Prelepa je na slikama ♥
    Zao mi je zbog Braisona,ali sve je u redu :)
    A paparace da ne pominjem i ove sto prave fake twitter naloge -.-

  4. Iako nisam njen fan,u ovom se u potpunosti slažem sa njom ti paparazzi ih neprestano maltretiraju,to jest njihov posao ali kad je dosta je dosta tvarno pretrejaju i prijeđu sve granice.I žao mi je zbog njenog brata,jako

  5. Prelijepa je <3 .. oh jadna MILEY :´( … toliko pritiska neznam kako je toliko jaka da izdrži tako nešto mislim tu operaciju, pa te papareace pa još i taj twitter lažni mislim svaka čast … :)

  6. Ona sve resava puteem Twittera,a nikoo ne vidi (cak ni ona sama) svrhuuu togaa,samoo smara ljudee,kaoo da time moze ness resiti-BEZNACAJNIM OBJAVAMA I PROSERAVANJEM PO TWITTEU?? Nee,msm da ne mozee!!! ;) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.