Start Stars Hot News! Luda iskustva The Wanteda: Jedna obožavateljka se sakrila u prtljažnik, druga jela...

Luda iskustva The Wanteda: Jedna obožavateljka se sakrila u prtljažnik, druga jela Jayevu kosu!

SHARE

The Wanted Fan Meet And Greet

Fanovi su spremni na sve kako bi se približili svojim idolima, ali momci iz The Wanteda ostali su zapanjeni kad su našli obožavateljku u prtljažniku svog autobusa!

“Jedna devojka se uvukla u naš autobus…u deo sa prtljagom. Kad smo otvorili prtljažnik, ona je bila tamo. Tamo je jako hladno, mogla je da se smrzne”, ispričao je Tom Parker za časopis Contact Music. Jay McGuiness kaže da to nije bilo nimalo prijatno iskustvo i da su srećni što su je pronašli na vreme i tako joj spasili život. “Da smo nastavili s putom, ona bi zaista mogla da se smrzne…da ne pričam o izduvnim gasovima…sreća je pa je tamo bila samo oko 2 sata.”

Momci pričaju kako su imali još krajnje suludih iskustava sa devojkama. “Ušli smo u naš autobus a ispred se sakupilo mnogo obožavateljki koje su napravile veliki krug, dok je jedna od njih imala par makaza. Bili smo uplašeni”, priča Jay. “Ipak, ona je želela samo loknu kose, pa sam pomislio ‘Čuvaće to zauvek, tako da može’. Odsekla je deo kose ali ju je onda pojela…rekla je kako će sad biti zajedno s njom zauvek, tako nešto”.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR