Start Stars Hot News! Louis Tomlinson: “Žao mi je Harryja Stylesa, ja nisam od onih koji...

Louis Tomlinson: “Žao mi je Harryja Stylesa, ja nisam od onih koji spavaju sa svima”

SHARE

Louis Tomlinson zavetovao se kako neće dozvoliti da mu slava pokvari vezu sa Eleanor Calder, jer oseća potrebu da ima svoj život, daleko od One Directiona i fanova.

null

Mladi momak u vezi je sa Eleanor duže od godinu dana a iako je neverovatno popularan, ne oseća iskušenje jer mu se devojke bacaju pred noge. “Nisam tip koji spava unaokolo”, rekao je za Fabulous. “Jednostavno sam takav. Ja sam sa Eleanor jer želim da budem s njom, ne zato što jednostavno želim da je neko uz mene.”
Osvrćući se na život kolege Harryja Stylesa kojeg konstantno viđamo u društvu drugih devojaka on kaže da ga baš i ne razume. “Nekad mi ga je žao”, priznaje. “Mislim, ponekad stvari postanu naporne ali on zna da će se takve stvari događati na tim mestima.”

null

Liam Payne nedavno je raskinuo vezu sa Danielle Peazar nakon dve godine zabavljanja, a kao razlog naveo je brojne radne obaveze. Sa druge strane, Louis ga je “pecnuo” rekavši kako se to njemu ne može desiti. “Nikad ne bih dozvolio da me tako nešto spreči da budem u vezi”, insistira on. “Iako želimo da fanovima pružimo sve, i dalje je potrebno da živimo svoj život kako želimo. Da budem iskren, fanovi nas jako podržavaju, često me pitaju kako je Eleanor.”

OSTAVI KOMENTAR