375
Louis Tomlinson zabrinut: “Ogluveću od fanova”

Louis Tomlinson zabrinut: “Ogluveću od fanova”

375
SHARE

Pevač benda One Direction kaže kako voli svoje obožavaoce ali da će zbog njihovog vrlo glasnog vrištanja jednog dana izgubiti sluh.

null

Louis je već izgubio deo sluha pa menadžment benda primorava njega i Harry, Zayna, Louisa i Liama da delimično zapuše uši za vreme proba i koncerata. “U stvari, već postajem delimično gluv na desno uho. Svi naši fanovi vrlo su glasni”, dodao je Louis.

null

“Fanovi One Directiona su poznati po svojoj glasnoći za vreme koncerata, što utiče na momke dok nastupaju”, rekao je jedan insajder blizak grupi. “Kad ih gledaju, članovi obezbeđenja i njihove porodice moraju da zapuše uši. Menadžment insistira na tome da oni nose specijalne slušalice koje smanjuju sveopštu buku.”

30 KOMENTARA

 1. @Directioner **

  A ko kaze da neko mora da gotivi svoje fanove…ne teraju vas oni da ih volite…dobro,ulizuju se cesto fanovima,ali ne teraju vas da ih volite…..

  @Liam Payne is BEAUTIFUL!

  To je bar lako,samo treba da znas da koristis internet…..Evo ti koliko su visoki….

  Louis – 5″9 (175cm)
  Niall – 5″7 (171cm)
  Harry – 5″10 (178cm)
  Zayn – 5″9 (175cm)
  Liam – 5″10 (178cm) 

 2. Vauuuu Liam i Harry najvisi a Niall najmanji…Al nema Harry i Niall su najbolji!!! :D
  A Zayn Louis su jednaki…Ko bi reko…? Nego Johnny gde si skupio/la ove informacije?(naravno ako mogu znati :D)

  • Pisalo je na nekom sajtu u nekom intervjuu sa njima,a imas i na facebooku na gomili stranica….tacno je 100%….na internetu mozes da nadjes sve,ne samo o poznatima,nego i o obicnim ljudima….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.