275
Louis Tomlinson: Teško mi pada rastanak sa Eleanor

Louis Tomlinson: Teško mi pada rastanak sa Eleanor

275
SHARE

Dok milioni fanova s nestrpljenjem čeka početak svetske turneje grupe One Direction, momci iz benda nisu toliko srećni, jer moraju da se oproste sa svojim voljenim osobama. Louis Tomlinson izjavio je da će mu rastanak sa njegovom devojkom teško pasti.

Louis je u vezi sa Eleanro Calder više od godinu dana, a sada će njihova veza biti stavljena na probu kada budu morali da provedu osam meseci jedno bez drugog. Louis nije oduševljen zbog toga i kaže da ga pomisao na to pomalo plaši: “To je poamalo obeshrabrujuće”, izjavio je pevač, ali dodao i da je neće dozvoliti da to upropasti njegov odnos sa Eleanor: “Na kraju krajeva, ako se dovoljno potrudimo tu neće biti problema. Samo zahteva malo više truda. Ako iskreno voliš, nema problema”, rekao je Louis.

Izvor: Life Content

19 KOMENTARA

  1. +9 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,SOFIJA,PERKA and NENAD Forever)

    Hjoj dusa,presladak su par! <3<3<3 :3 *_* :P

  2. Ma da li postoji ovako savrsena veza? Toliko su dugo izdrzali jedno bez drugog na turnejama,izdrzali su i sve one prozivke “directionera”….  Ma on ce nju da zaprosi :D
    Ali stvarno,diiivni su zajedno,on je tako brizan :3

  3. Slatki su zajedno!!!! Prebrodice oni sve to i opet ce biti zajedno i bice srecni!!!!! Oni se iskreno vole,a kad se iskreno voli nema problema :D :D

  4. Naravno da ce uspeti da odrze vezu… bas kao sto Lou kaze, ako se iskreno vole nce biti problema :) <33 ^________________________^

  5. Jao nisam neki fan od 1D ali tesko njima, moraju stalno da se rastaju sa devojkama, sada cak 8 meseci, ali ako se vole, daljina im nece biti problem. P.S. Predivan su paaar! :)

  6. NAJLEPSI SU,MICE MOJE DRAGEE! :) ONI,DIAM I ZERRIE SU SAVRSENI I MORAJU DA SE VENCAJU I DA IMAJU PO PETORO DECE <3 <3 IZDRZACE ONI,NJIHOVA LJUBAV JE PRAVA !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.