Start Stars Hot News! Louis Tomlinson razočaran: Mumford & Sons iskulirali 1D na BRIT Awardsu

Louis Tomlinson razočaran: Mumford & Sons iskulirali 1D na BRIT Awardsu

SHARE

2013 Brit Awards

Louis kaže da ga je jako pogodilo to što su i članovi Mumford & Sons u putpunosti ignorisali nakon što su osvojili nagradu za najbolji britanski bend.

 photo 180213_mumford1_zps8e5f28e0.jpg

Mumford & Sons pobedili su One Direction u toj kategoriji, ali su im Niall, Harry, Liam, Louis i Zayn uzvratili istom merom, nadmašivši ih u kategoriji “Globalni uspeh”, jer su prodali više svojih pesama. Kako prenosi časopis The Mirror, momci iz 1Dja hteli da su da čestitaju svojim kolegama na uspehu, ali ovi nisu hteli ni da ih pogledaju! “Bendovi su se sreli u hodniku a 1D je pokušao da popriča sa njima i kažu im kako među njima nema loših misli jer su bili konkurenti u dve kategorije”, prenosi jedan svedok. “Ali Mumford nije hteo ni da čuje za to. Nisu ih interesovali. Bilo je to stvarno neprijatno i svi su to primetili.”

 photo FFN_FLYNETUK_Awards_Brit_1_022013_51019119_zps302f04fe.jpg

Nažalost, ovo nije glasina – da sve desilo potvrdio je Louis Tomlinson na konferenciji za štampu. “Bilo je to stvarno razočarvajuće”, rekao je novinarima. Reakcija Mumforda je bila razočaravajuća. Stvarno smo njihovi fanovi i hteli smo da im čestitamo. Prava šteta.” Da su stvarno fanovi, momci su poručili i pre same dodele nagrada. Harry Styles je čak izjavio novinarima da očekuje njihovu pobedu na BRITSu. “Mumfords su imali neverovatno godinu”, rekao je. “Mislim da će pobediti”. Da li su momci posle svega zaista zaslužili ovako nepoštovanje kolega kojima se iskreno dive?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR