Start Stars Hot News! Louis Tomlinson pozvao Christiana Ronalda da se vrati u Mančester Junajted

Louis Tomlinson pozvao Christiana Ronalda da se vrati u Mančester Junajted

SHARE

louis football

Pevač One Directiona Louis Tomlinson trenutno se posvetio dešavanjima iz sveta fudbala, te je pozvao Christiana Ronalda da se vrati u Mančester Junajted.

Popularna muzika zvezda putem Twittera podržao je napore da Ronaldo ponovo potpiše za britanski fudbalski klub. Portugalski sportista napustio je Mančester 2009. godine i otišao u Real Madrid, ali sada kada je menadžer kluba Alex Ferguson objavio da se povlači prošle nedelje, fanovi su pozvali fudbalera da se vrati, a među njima je i Louis.
“Bilo bi sjajno kada bi Mančester Junajted doveo Ronalda”, napisao je Louis, koji već neko vreme nastupa bolestan na 1D svetskoj turneji. Tri dana kasnije, Louis je podržao kampanju fanova da se vrati Ronaldo. “Upravo sam video sjajnu ideju da se fanovi udruže kako bi pomogli da Ronaldo potpiše! Moć fudbalskih fanova”, napisao je pevač. Louis, koji je rekao da je Ferguson bio sjajan poznavalac fudbala, godinama je veliki fan Ronalda. “Moram da priznam da osećam veliko poštovanje prema Christianovim fudbalskim sposobnostima”, rekao je on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR