779
Louis Tomlinson postaje fudbaler: Pevač potpisao za Doncaster Rovers!

Louis Tomlinson postaje fudbaler: Pevač potpisao za Doncaster Rovers!

779
SHARE

louis

Pevač One Directiona Louis Tomlinson odigraće ovog meseca svoju prvu zvaničnu fudbalsku utakmicu u dresu kluba Doncaster Rovers, pošto je potpisao ugovor sa ovim klubom. Directioneri , ne brinite, to ne znači da je Louis odlučio da promeni karijeru – sve je to u humanitarne svrhe.

Naime, Louis je potpisao ugovor kao počasni igrač za tim iz njegovog rodnog grada, a svoju prvu utakmicu odigraće 18. septembra protiv kluba Scunthorpe United Reserves. Pevač je rekao da je ovo za njega ostvarenje sna: “Obo je još od detinjstva za mene bio san. osećam se veoma počastvovano što su me pozvali da potpišem za Roverse”, rekao je on.
Ovo nije prvi put da Louis učestvuje u ovakvoj akciji, pošto je ranije ove godine takođe odigrao jednu fudbalsku utakmicu kojom se prikupljao novac za pomoć oboleloj deci. Objavljeno je da će Louis nositi broj 28 na majici, kao i da neće dobiti nikakvu naknadu za ovo, već će sav novac otići u humanitarne svrhe.

Izvor: Life Content

16 KOMENTARA

  1. BRAVO on je danas igrao jednu utakmicu, plus ga je neki idiot udario u noogu plus se Louis ispovracao :((((((( napisite nesto o tome 

  2. to nije bila danas utakmica 1Dforever alsvejedno loui se ispovraćo zato sto nije nista jeo prije i onda ga je neko udario u stomak nije mu nista strasno

  3. AAAA dusaaa mojaaaa,sad mi je ovo omiljeni klubbb <3333333 sve najj mu zelim i moram da gledam tu utakmicuu <33333

  4. Baš mi žao, ali da se našalimo malo, haha, kao da je ispovraćao vanzemaljca, hahaha ok, ovo je bila glupa fora hahaah nastavite sa svojim životom kao da ništa niste pročitali.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.