Start Stars Hot News! Louis Tomlinson pod žestokim napadima zbog promocije pića za mršavljenje

Louis Tomlinson pod žestokim napadima zbog promocije pića za mršavljenje

SHARE

One Direction At The 'Late Show With David Letterman'

Louis Tomlinson našao se na udaru javnosti jer je na svom tviter profilu promovisao jedno piće koje pomaže pri gubitku težine, a njegov potez ocenjen je kao neodgovoran.

Louisa na tviteru prati 14 miliona ljudi od kojih su mnoge tinejdžerke koje slušaju svaku njegovu reč, pa su tako mogle i da pročitaju tvit koji glasi, “Popio sam neverovatan sok sa Bootea.com ovog jutra”. Međutim, iako je Loui ubrzo shvatio svoju grešku i obrisao spornu poruku, nju je video veliki broj ljudi. Mladog pevač kritikovala je organizacija YoungMinds koja se trudi da mladima poboljša mentalno zdravlje, pa je njihova predstavnica Lucy Russell izjavila za Daily Mirror, “To je jako neodgovorno i kratkovido s njegove strane. Louis doseže veliki broj ljudi, posebno mlade devojke. Troje dece u svakoj učionici imaju probleme s mentalnim zdravljem. Louis je mentor milionima. Oni koji su ranjivi mogu lako biti navedeni da pomisle, ‘Kupiću to.'”

Louis se javnosti povodom svega obratio preko svog portparola, koji je na rekao, “Louis je to tvitovao jer je zaista uživao u tom piću. Ipak, on nije znao da je ono na neki način povezano sa preparatima za gubljenje težine, niti bi tako nešto svesno podržavao.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR