Start Stars Hot News! Louis Tomlinson otkriva: Novi album 1D biće spreman do Božića!

Louis Tomlinson otkriva: Novi album 1D biće spreman do Božića!

SHARE

Momci iz grupe One Direction trenutno su zauzeti svojoj velikom svetskom turnejom, ali to ih ne sprečava da uporedo rade i na novim pesmama. Louis Tomlinson otkrio je da je njihov treći album u pripremi i da će fanovi imati priliku da ga čuju do kraja godine.

Prva dva izdanja One Directiona, “Up All Night” i “Take Me Home” zavladali su top listama u preko 60 zemalja, i momci se nadaju da će i njihov naredni album uspeti da postigne takav uspeh. Verne Directionere obradovaće vest da 1D uveliko radi na novim pesmama. “Već smo počeli da snimamo album, pre oko mesec dana. Pišemo i snimamo ga dok smo na turneji. Veoma smo zadovoljni novim pesmama”, rekao je Louis za Daily Star i dodao: “Ne želimo da žurimo, ali biće u prodaji oko Božića.”
Louis je otkrio i da su on i njegove kolege iz benda pomalo rastrzani zbog brojnih obaveza. “Uskoro nam izlazi i film, pa smo prilično rastrzani, ali se sjajno provodimo. Imamo ovu nedelju slobodnu pre nego što nastavimo evropski deo turneje.”
Izvor blizak menadžmentu benda rekao je da zbog velike popularnosti 1D neće imati vremena za odmor. “Bilo je priče da će momci napraviti pauzu pre sledećeg albuma, ali je odlučeno da se odmah objavi, dok su ovoliko popularni. Bezveze je da se album ne objavi za Božić, kada se očekuje veliki profit.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR