409
Louis Tomlinson otkriva: Eleanor i ja ne idemo na skupe sastanke

Louis Tomlinson otkriva: Eleanor i ja ne idemo na skupe sastanke

409
SHARE

Uprkos tome što su momci iz benda One Direction u protekle dve godine zaradili više od 100 miliona funti, Louis Tomlinson priznao je da svoju devojku Eleanor Calder ne izvodi u skupe restorane ili na ekskluzivna mesta, već da oni više uživaju u jednostavnim, “običnim” izlascima.

Louis očigledno ne mora da troši mnogo novca da bi usrećio svoju lepšu polovinu, jer im je, kako on kaže najlepše kada, na primer, odu u bioskop ili na večeru. “Ponekad je lepo raditi obične stvari, otići u restoran ili bioskop”, otkriva Louis u razgovoru za magazin Top of the Pops, ali dodaje da zna kako da unese dinamiku u svoju vezu. “Kada bih uradio nešto malo više ludo i spontano, mislim da bismo otišli u zabavni park, to bi bilo zabavno. Nikada nismo išli tamo, pa mislim da je to dobra ideja”, rekao je on. A kada Lousi nije sa Eleanor, najradije voli da provodi vreme sa momcima iz benda, kao i sa svojim najboljim prijateljem Stanom, koji mu pruža podršku kad god zbog obaveza nije kod kuće. “Lepo je kada te ljudi zaista razumeju i kada mogu da vide da si uznemiren. Za mene, najbolje stvari kod prijateljstva su smeh i zabava. Kada sam sa Stanom, smejemo se zaista glupim stvarima, za koje niko drugi ne misli da su smešne. Svi misle da smo čudni”, kaže pevač.

Autor: Life Content

18 KOMENTARA

    • Jesi ti retardirana bre?! Louis i Eleanor su najlepsi na svetu. Kakav bre Larry, pogledajte sta radite, pravite ih pederima tako! A onda ovamo kukate kako ih svi tako prozivaju. Ti si mentalna devojka.

  1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love you:Miley Cyrus,Demi Lovato,One Direction,Justin Bieber,Justice Crew,Little Mix,Nicki Minaj,Drake,Lil Wayne,Rihanna,Chis Brown,Pitbull,Jessie J,Jennifer Lopez,Fun,David Guetta,No Doubt,The Twilight Saga

    Kako su skromni. ^_^

  2. oni i liam i danielle su najljepši parovi koje sam ja ikad vidjela!!! želim im svu sreću:) a za skupe restorane …. pa oni su najčešće dosadni…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.