Start Stars Hot News! Louis Tomlinson otkriva detalje o novom albumu i poručuje: Eleanor uvek prva...

Louis Tomlinson otkriva detalje o novom albumu i poručuje: Eleanor uvek prva čuje naše nove pesme

SHARE

louis

Louis Tomlinson izjavio je da toliko veruje svojoj devojci Eleanor Calder, da joj uvek prvoj pošalje nove pesme One Directiona, kako bi ih poslušala i dala svoje mišljenje.

Dvadesetjednogodišnji pevač i ostatak benda, čiji je hit “Best Song Ever” osvojio MTV VMA nagradu za najbolju pesmu leta, proveli su najveći deo godine snimajući svoj treći studijski album i putujući oko sveta na “Take Me Home” turneji. Ali, za delić njihovog uspeha je zaslužna i Louisova devojka Eleanor, koja se prema njegovim rečima uvek pita u vezi sa njihovim pesmama. “Uvek pokazujem Eleanor naše nove pesme i ponosan sam kada mogu da kažem da smo nešto od toga mi napisali”, rekao je Louis za Metro. On je otkrio i neke do sada nepoznate detalje o pravcu kojim su pošli na albumu. “Pomalo smo rizikovali. To je namerni rizik. Razmislili smo o tome. Više je old-school i to mi se dopada. Muzika je u grandž stilu, ne kao Nirvana, više kao zvuk iz šezdesetih godina”, otkrio je on.

one direction

Zayn je dodao da mu je drago što su isprobali zvuk koji nije komercijalni pop: “Mislim da smo na neki način skinuli sjaj sa naše muzike. Album sa sobom nosi neki groovy osećaj”, dok je Liam rekao: “Veoma smo uključeni u album. Svi smo pisali pesme. To je naš pogled na stvari i dovoljno smo zreli da znamo šta želimo.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR