Start Stars Hot News! Louis Tomlinson ostao bez glasa!

Louis Tomlinson ostao bez glasa!

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Momci iz grupe One Direction suočili su se sa velikom pretnjom koja bi mogla da ugrozi njihovu turneju. Naime, Louis Tomlinson, koji se sa ostatkom benda trenutno nalazi u Australiji, razboleo se i izgubio glas!

1D večeras očekuje koncert u Pertu, a Louis još nije siguran da li će moći da se večeras pojavi na bini sa Niallom, Zaynom, Liamom i Harryjem. On je juče na Twitteru objavio poruku: “Ostao sam bez glasa :(“, što je izazvalo zabrinutost Directionera, a nekoliko dana ranije, u sredu, objavio je da još pokušava da se privikne na jet lag i promenu vremenske zone.
Izgleda da momcima iz benda u Australiji ne ide baš najbolje. Ove nedelje suočili su se sa problemima kada su se našli pod policijskom istragom jer su navodno prošli kroz crveno svetlo na semaforu. Incident se desio tokom njihovog izlaska u Pertu, a policija je najavila da će istražiti slučaj. “Takvo ponašanje je neprihvatljivo. Prekršili su zakon i biće tretirani kao i bilo ko drugi. Možda su oni One Direction, ali jedini smer u kojem će da idu je na sud”, rekao je policijski komesar Nick Anticich.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR