1140
Louis Tomlinson obožava kad njegova devojka priča o politici

Louis Tomlinson obožava kad njegova devojka priča o politici

1140
SHARE

Louis ističe da ne voli Eleanor Calder samo zato što je lepa, već i jer je izuzetno uspešna studentkinja političkih nauka.

null

Eleanor je trenutno na Univerzitetu Mančester a sa Louisom često priča o stvarima koje je naučila. “Studira politiku na univerzitetu a kad sedne i krene da priča o tome, smatram to jako atraktivnim”, kaže Louis za Cosmopolitan. “Mislim da je važno da oboje budemo nezavisni. Osećam da bi bilo čudno kad bi bilo drugačije.”

null

Iako je i lepa i pametna, Louis nimalo ne brine da će Eleanor u njegovom odsustvu osvojiti neki kolega sa studija. “Verujemo jedno drugome – provodim mnogo vremena na turneji. Često doleti, tako da je redovno viđam. Mislim da je ključ dobre veze da istovremeno budete i najbolji prijaetelji. Provodim mnogo vremena s njom i bendom. Ona je zaista sjajna.”

14 KOMENTARA

  1. kakoo je samo volim..ona je bila ta koja nam je rekla da ne odustajemo od svjim snova da idemo za onim sto zelimo biti ..I da rekla je da je i ona bila prije nego sto je bila sa louisom directioner …Rekla je svim directionerima da ne odustaju od svojim ciljeva jer ce jedna bas jedna od nas biti buduca Mrs styles,horan,payne,malik .. 

  2. NAJBOLJI PAR NA SVIJETU! Prije su mi bili Justin i Selena, ali vec me njihova ,,veza,, pocinje nervirat (e neznam bgm vise jesu li u vezi ili ne!!).
    Vidi se da Louis voli njenu pamet, a meni je baaaaaaaaas drago sto je cura manekenka a istovremeno studira politiku (nije jedna od onih uobrazenih glupih manekenkica).
    LOUS&ELEANOR <333333333333333 :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.