Start Stars Hot News! Louis Tomlinson ljut na medije zbog teksta o njegovoj mami

Louis Tomlinson ljut na medije zbog teksta o njegovoj mami

SHARE

louis

Zvezda One Directiona Louis Tomlinson osuo je paljbu na britanski list The Mirror pošto je objavljen tekst da je njegova mama Johannah, koja radi kao babica u porodilištu otela muža jednoj pacijentkinji.

Louisova mama je naime upoznala svog verenika Daniela Deakina 2011. godine u bolnici u kojoj radi, a sada je The Mirror objavio da je Daniel ostavio svoju sada bivšu suprugu zbog Johannahe, samo nekoliko meseci pošto je ona u toj bolnici izgubila bebu. U tekstu se navodi da je Danielova bivša, Elaine, navodno prošla kroz pakao nakon što je Johannah “okrutno uništila njihovu vezu”, pošto joj je pomagala i tešila je posle gubitka bebe. Louisova majka oštro je negirala ove optužbe.
“Ja nisam učestvovala u tom porođaju. U bolnici je tada radilo 17 babica. Ne želim da govorim o tome i tako će i ostati”, rekla je ona.
Novine su navodno razgovarale i sa Elaininom porodicom i prijateljima, koji tvrde suprotno.
Slavni pevač odmah je stao u odbranu svoje majke, u putem Twittera demantovao ove navode, te dodao da 1D više neće sarađivati sa The Mirrorom.
“Zgrožen sam onim što je The Mirror uradio mojoj porodici. To je odvratno i nemoralno. Sve dok sam ja u One Directionu, mi nećemo sarađivati sa ovim novinama”, poručio je on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR