265
Louis Tomlinson iznerviran zbog telefonskog računa

Louis Tomlinson iznerviran zbog telefonskog računa

265
SHARE

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

One Direction trenutno su jedan od najbogatijih boy bendova, ali to ne znači da momci olako rasipaju novac. Tako se Louis Tomlinson požalio na visinu svog telefonskog računa, te rekao da su naplate za roming “smešne”.

1D trenutno obilaze svet sa svojom Take Me Home turnejom, na kojoj su već nekoliko meseci, pa nije ni čudno što momci iz benda žele da ostanu u kontaktu sa svojom porodicom i prijateljima kod kuće, zbog čega moraju da plaćaju ogromne telefonske račune.
“Naši računi za roming su zaista smešni. Računi postanu ogromni u trenutku jer me prijatelji zovu da bismo pričali, bez obzira na to u kom delu sveta se nalazim, a oni ne znaju, ili ih možda nije briga, što ja plaćam račun”, požalio se Louis listu The Sun.
Prema procenama, svaki član One Directiona do sada je zaradio 5 miliona funti.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

12 KOMENTARA

  1. Hahahah, jednon sam se javila prijateljici dok sam bila u Turskoj, rekla “Nisam u Bosni” prekinula i skinulo mi 5 KM (racunajte u svoje pare, meni mrskoo xD)

    Louis, suosjecam se s tobom…..

  2. @BRAVO SAD SU BOSNU PRIMETILI PISITE O TOME!!!! CAN’T BELIEVE THIS IS HAPPENING!!! :-)

  3. Aw mica mala :]
    Ja nisam nikad u romingu,ali non stop mi dolazi ogromni racun xd haha sta cu kad pricam sa drugaricama o 1D-u? Anyway,mnogo mi je lep na ovoj slici <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.