391
Louis Tomlinson i Eleanor Calder: Zauvek zajedno

Louis Tomlinson i Eleanor Calder: Zauvek zajedno

391
SHARE

 

Izgleda da je čak i tabloidima jasno da je veza Eleanor i Louisa neraskidiva, pa sad prenose da će ovaj par zauvek ostati zajedno.

Njih dvoje zajedno su nešto duže od godinu dana, a godišnjica koju su proslavili prošlog meseca samo je prva u nizu. “Zauvek će biti zajedno”, prenosi jedan izvor za Us Weekly.

null

“Prosto to osećate kad ste u njihovoj blizini.” Iako je Louis član trenutno najpopularnije grupe na svetu, on je odlučan u nameri da sačuva ovu vezu, a u tome ga podržava i Harry Styles. “Harry je znao da će njih dvoje biti zajedno – ona je baš Louisov tip”, otkriva izvor. “Imali su teških momenata ali Louis naporno radi, nikad ne bi odustao kad stvari postanu teške. On je ekstremno lojalan.”

19 KOMENTARA

  1. Izvinite što pišem ovde, ali me zanima šta se dešava sa Bravo Girl-om. Niste objavili naslovnu stranu, a nema ga ni na kioscima.

  2. “nikad ne bih odustao kad stvari postanu teške. On je ekstremno lojalan.” pa ko vam ovo piše, desetogodišnje dete? Gramatika na veoma lošem nivou..

  3. Prelijepi su a vidim neko je napisao on mi se ne svidja ma meni su Zayn i Louis najljepsiiii *_*

  4. Cuj ovo…u vezi samo godinu dana(ok nije sad bas toliko malo) ali svakako mediji neke gluposti odma pisu,ko moze da zna da li je neraskidiva -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.