244
Louis Tomlinson ekspresno odgovorio The Wantedu: “Ako želite rivalstvo, hajde da to...

Louis Tomlinson ekspresno odgovorio The Wantedu: “Ako želite rivalstvo, hajde da to uradimo”

244
SHARE

Louisu je dosta da sluša negativne komentare iz The Wanteda pa je rekao kako ih One Direction neće više trpeti bez odgovora.

null

Taman kad se činilo da se situacija smirila, Max je izjavio da nije prijatelj sa članovima 1Dja kao i da njihove komentare u medijima ne shvate ozbiljno, već im se smeje. Očigledno šokiran tom izjavom, Louis kaže da takve reči njegov bend neće trpeti. “Oni hoće da kreiraju rivalstvo? Hajde da to uradimo onda”, rekao je Louis za Now magazin.

null

“Želim otvoreno da govorim o ovome jer je ovo prilično frustrirajuće. Sećam se kad sam bio na svojoj prvoj X factor audiciji, gde sam čuo pesmu ‘All Time Low’ po prvi put. Mislio sam da je to sjajna pesma sjajnog benda. Sreli smo se na šou i bili su dobri prema nama”, nastavlja Louis. “Sve se odjednom promenilo. Bila je jedna priča u medijima kako su nas olajavali. Mislio sam da su možda mediji izvrnuli njihove reči. Međutim, onda se pojavilo još 10 priča a i kamera ih je uhvatila kako nas ismejavaju. Mislim ‘Ako želite da kreirate rivalstvo, hajde da to uradimo’.”

null

Iako su znatno mlađi, momci iz One Directiona kažu da se ne plaše The Wanteda. “Neću preći preko ovoga jer nisam takva osoba. Mislim da ovo nije fer prema meni niti prema momcima”, nastavlja Louis. “Mislio sam da kažem nešto ružno ali to je nešto što bi pre rekao ‘The Wanted’.”

FOTO: FAME

27 KOMENTARA

  1. Jaoo -.- aj ne se*i molim te vi kao nikad niste nista ruzno rekli o The Wanted-u.. i da mozda bi rekli nesto ruzno ali oni bi bar razumeli :D i oni bar brinu za nas fanove a vi uopste ne brinete o vasim fanovima-odvratno
    <3 TW <3

  2. bas ste nikakvi…msm ja vas ne mrzim ali ako THE WANTED prica ruzno o vama,sigurna sam da ima razloga za to…vi samo znate da dignete nos i smeskate se u kameru a fanovi…nista…THE WANTED brine o svojim fanovima……bas ste uobrazeni….TW 4ever IN MY HEART….-.–.–.- 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.