343
Louis Tomlinson besan zbog intervjua koji je dao njegov otac

Louis Tomlinson besan zbog intervjua koji je dao njegov otac

343
SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

Louisov tata Troy Austin uradio je intervju za časopis Sunday Mirror a njegove izjave razbesnele su mladog pevača, koji s njim odavno ne govori.

Troy je priznao da svog sina nije video još otkako je on bio u šou X Factor pre nekoliko godina a sad izjavljuje da je jako ponosan na njega. “Nisam bio tu za njega veći deo njegovog života, pa razumem to što mu baš i nisam prioritet, rekao je. On zna da smo ja i njegova polusestra u publici na koncertima i želim da mu kažem koliko mi znači što ga vidim na sceni. Jako sam plakao.”

null

Louis očigledno ne menja svoj stav o ocu koji ga je napustio u trenutku kad mu je najviše bio potreban i smatra da ga on sad želi nazad samo zato što je postao bogat i slavan. Šta misli o intervjuu, Louis je objasnio na svom tviter nalogu, napisavši: “Želim da počnem ovaj dan tako što reći jedno veliko ‘je*ite se’ Mirroru :) Sa druge strane, šaljem veliku ljubav našim fanovima, zbog vas nastavljamo da radimo ovo. Sjajno nam je na turneji do sad.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

20 KOMENTARA

  1. Razumem Louisa, posto i ja imam nekih problema u porodici. Primetila sam da se iza tog duhoitog momka nalazi neko ko ne oprasta bas svima, sto je ustvari dobro. Proud Directioner :D <33333

  2. Pa da videla sam taj tweet, slazem se sa Louisovim misljenjem, to za pare, da mu je stalo pokusao bi ranije da izgladi stvari sa njim, a to se ne desava preko noci, ali ovo je moje misljenje, no hate :)

  3. -ja se slažem s Louijem,i msm otac ga je ostavio kad mu ej bio najpotrebniji i sad mu se želi vratiti,pa jel nije očigledno da je to zbo slave i novaca?

  4. Louisov otac nije dosao kad mu je bio najpotrebniji dok jos nije bio slavan,verovatno mu ne bi palo na pamet da ga opet vidi ako ga ne bi pozvao sam Louis,a sad kad je postao zvezda,skroz se “promenio”..Iskreno to nije roditelj,i Louis-e upravu si sto ne pricas sa njim!

  5. Ja Louisa u potpubosti razumijem. Najveća podrška su mu trebali biti TI RODITELJI! Okej majka ga je pratila i sve to,ali ne i otac. Mislim on je ipak bio tako zvani DJEČAK i njemu je bio potreban OTAC. A taj isti otac koji ga je napustio,sada hoće OPROŠTAJ i da mu Loui potrči u zagrljaj! Zeznuo se,opako! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.