178
Louis i Zayn: Bežanje od “zombi” Directionera

Louis i Zayn: Bežanje od “zombi” Directionera

178
SHARE

null

Momci iz One Directiona navikli su da ih jure na desetine devojaka koje ih spaze na ulici, ali nakon jednog susreta s njima, bili su posebno uplašeni.

“Sećam se da smo jednom Louis i ja sedeli kod bazena iza hotela u Los Anđelesu a onda su dve ili tri devojke iskočile iz žbunja”, priča Zayn. “Dok smo se osvestili, stiglo ih je još šest! Stizale su sa svih strana, bilo ih je sve više i više.” On kaže kako je ostao zatečen, pa da nisu znali gde da pobegnu. “Bilo je kao u zombi filmu. Pitali smo se ‘Šta sad da radimo?'” Na kraju smo provalili kroz jedna vrata na hotelu”, objašnjava Zayn za Celebs on Sunday. “Svi mi imamo različite fanove. Kad ih vidite u redu, jasno je shvatiti ko je čiji fan. Samo po tome kakvi su i kakve su im ličnosti, možete to reći.”

IZVOR: Life Content

18 KOMENTARA

 1. koji zakon covece :P nama je smesno ali ko zna kako su se oni uplasili ipak su ti directioneri skocili od jednom ;) ahahahahha u svakom slucaju zanimljivo ;) ”zombi” ja pomislila stvarno nesto covece ahahahhahahahahah xD
  1D <333333333333333333333333 ♥♥♥

 2. OMG da sam bila na njihovom mestu ,islim da bih nekih deset minuta posle toga bila u BOLNICI ( onesvestila bih se 100%)

 3. AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHA :”””””’D 
  Ja ne kontam te zombije ? o.O  
  I ja sam sama veliki directioner ali zato bih pravila debila od sebe :D :”””’D 
  HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHA .:”’D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.