Start Stars Hot News! Loše vesti Directioneri: Srbija nema stadion za sledeću koncertnu turneju One Directiona!

Loše vesti Directioneri: Srbija nema stadion za sledeću koncertnu turneju One Directiona!

SHARE

"One Direction: This Is Us" New York Premiere

One Direction još uvek nije objavio spisak zemalja koje će posetiti u okviru stadionske turneje 2014. godine, ali naši organizatori koncerata tvrde da mi ni nemamo prostor gde bismo mogli da ih ugostimo!

Kao što znamo, 1D će tokom naredne godine nastupati na stadionima širom sveta, a u Srbiji, jedine dve lokacije koje zbog kapaciteta dolaze u obzir jesu stadioni Partizana i Crvene Zvezde. Međutim, Raka Marić čija je kompanija “Music Star” dovela mnoge slavne zvezde na ove prostore, kaže da su mnogi izvođači odustali od koncerata jer na ove stadione nisu mogli da unesu svoju opremu!

"One Direction: This Is Us" New York Premiere

“Imali smo najmanje desetak velikih svetskih imena koji su odustali od koncerata u Beogradu jer nemamo adekvatan stadion na koji se može uneti muzička oprema. Kroz tunele na stadionima Zvezde i Partizana ne mogu da prođu ni manji kamioni, a kamoli šleperi sa opremom” kaže Marić. Da li je ovo definitivni kraj snova? Još uvek ne, rekli bismo, jer je nekoliko bendova poput AC/DC ili Metallice održalo uspešne koncerte na našim stadionima, i pored ovih ograničenja. Ipak, veliko je pitanje šta će momci iz 1Dja odlučiti!

Autor: Life Content, Blic
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR