738
Loreen optužena da je ukrala pesmu One Directiona

Loreen optužena da je ukrala pesmu One Directiona

738
SHARE

Internet zajednica tvrdi da je pobednička pesma lepe Šveđanke plagijat pesme “Stole my heart” benda One Direction.

null

Prošlo je tek nekoliko dana kako su ruske “babuške” i srpski predstavnik uzeli srebro i bronzu na takmičenju Pesma Evrovizije “zahvaljujući” švedskoj pevačici Loren, a Internet zajednica ju je optužila da je nastupila sa plagijatom. Pobednička pesma “Euforija” je, navodno, kopija pesme “Stole my heart” benda One Direction.

null

Osim sa ovom, “forumaši” pobedničku pesmu porede i sa Rijaninim hitom “We found love” i pesmom “Fireworks” Keti Peri, prenosi portal “Mondo”. Ono što ide u prilog pevačice Lorin je što se sa svojom numerom pojavila na švedskom izboru za Pesmu Evrovizije nekoliko dana pre nego što je album benda One Direction zvanično pušten u prodaju, prenosi mondo.rs.

[youtube 7z10mhjmFnY]

Inače, Loren je već postala velika zvezda u Evropi, a u svojoj domovini njenu pesmu u svoj redovni repertoar uvrstio je i Švedski kraljevski vojni orkestar.

IZVOR: 24sata.rs

79 KOMENTARA

  1. De ja et’ sad ona sigurno zna tko su 1 D!? cccccccccccccccccccccc gluposti!!!Bože baci ciglu i budi precizan! lol :P :) 

  2. Pesma od ovih decaka mnogo podseca na pesmu one sa Diznija ukucajte China Cclain Dynamite ritam pevanja je isti molim vas poslusajte i napisite sta mislite

  3. koji kurac sad napali na nju ,dobra pesma zasluzila je podedu
    nek svi idu u _ _ _ _ _ vise …………………………joj ne mogu da ih trpim vise

  4. Ne znam ko ovde krade……ali ritam je ISTI! I koliko ja znam ova pesma od 1D je izasla pre EUFORIJE………………………………………….!!!

  5. Loreen se ponaša kao mentalno obolela osoba na sceni… Podseća pesma na Stole my heart….ako ne na tu,onda na pomenute :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.