Start Stars Hot News! Lorde se izvinjava Taylor Swift, ali ne i Seleni Gomez i Lani...

Lorde se izvinjava Taylor Swift, ali ne i Seleni Gomez i Lani Del Rey!

SHARE

Lorde Stopping By A Nail Salon In Beverly Hills

Lorde je prethodnih dana izvređala svoje starije i mnogo uspešnije koleginice, Taylor Swift, Selenu Gomez i Lanu Del Rey, a sad se izvinila za taj postupak, ali samo jednoj od njih.

Lorde je pre nekoliko dana izjavila kako Taylor sebe predstavlja kao suviše savršenu i nedostižnu i da zbog toga loše utiče na mlade devojke koje onda sebe vide kao bezvredne. Suočena sa negativnim komentarima, mlada muzičarka sa Novog Zelanda pokušala je da pojasni situaciju, pa je tako napisala: “Mislim da sam malo preterala i da cela stvar nije stavljena u kontekst. Htela sam da kažem: Previše pažnje se posvećuje fizičkoj lepoti u svetu muzike, a ja bih volela da moje omiljene zvezde nisu tako savršene, jer se mi fanovi osećamo bezvredno zbog toga. Nje sam se prvo setila i sad mi je žao zbog toga. Ona ima jedinstvenu viziju i zbog toga joj se ja divim. Uzgred, ja sam nova u svemu ovome. Nikad neću biti uzor kao što je ona za svoje fanove. Jako je cenim zbog toga. Ovo je izvinjenje jer nisam dobro razmislila pre nego što sam nešto rekla.”

Taylor Swift Arriving At A Dance Studio

Swiftyje će ovo izvinjenje verovatno zadovoljiti, ali ne i Selenatore i fanove Lane Del Rey, čije je idole Lorde takođe izvređala prethodnih dana, rekavši kako pevaju patetične ljubavne pesme u kojima govore kako devojke treba da budu podređene momcima.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR