Start Stars Hot News! Lorde poručuje: Selena Gomez i Lana Del Rey daju loš primer devojkama!

Lorde poručuje: Selena Gomez i Lana Del Rey daju loš primer devojkama!

SHARE

Lorde Stopping By A Nail Salon In Beverly Hills

Mlada novozelandska pevačica Lorde vrlo je nezadovoljna pesmom Selene Gomez “Come & Get It” jer veruje kako njena slavnija koleginica stihovima poručuje da devojke treba da budu podređene momcima.

Selena Gomez Arriving On A Flight At LAX

Lorde se proslavila pesmom “Royals” (koju je igrom slučaja, Selena Gomez redovno izvodila na svojoj ‘Stars Dance’ turneji, dajući joj na popularnosti) pa iako kaže kako voli pop muziku, ne slaže se sa onim što radi Sel. “Ja sam feministkinja a tema njene pesme ‘Come & Get It’ je ‘Kad nešto hoćeš, uzmi to od mene’. Muka mi je kad se žene predstavljaju ovako.”

Semi-Exclusive... Lana Del Rey Leaving Urth Caffe

Ona se obrušila i na Lanu Del Rey rekavši kako i ona ostavlja pogrešan utisak na svoje ženske fanove. “Mislim da sve žene u muzičkoj industriji ne rade ništa dobro za devojke. Lana Del Rey je sjajna, ali mislim da je nezdravo slušati stihove kao što je ‘Ja sam ništa bez tebe’. To mlade žene pa i mladi ljudi uopšte ne treba da čuju.” Šta ti misliš, da li Lorde preterano analizira stihove? Da li pesme tvojih omiljenih muzičara utiču na tvoje ponašanje?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR