473
Lorde o One Directionu: Precenjeni su, njihova muzika nije dobra!

Lorde o One Directionu: Precenjeni su, njihova muzika nije dobra!

473
SHARE

Lorde

Mlada pevačica sa Novog Zelanda definitivno nema dlake na jeziku, a nakon kritika na račun Selene Gomez, Lane Del Rey i Taylor Swift, na red je došao i najpopularniji bend današnjice, One Direction.

“One Direction su dobrano precenjeni a njihova muzika nije dobra, pa mi je čudno što su slavni”, navodno je rekla Lorde u razgovoru za MTV.com. Ona ističe i kako zna da se njena izjava neće svideti mnogima, ali je sigurna i da će nekima prijati njena iskrenost. “Ja sam imam vrlo visok moral i svoja mišljenja moram da izrazim, što će ljudi ceniti. Mislim, sve što ja kažem ima potvrdu.”

NY: 2013 MTV Video Music Awards - Press Room

Directioneri su odmah reagovali, pa su na tviteru ostavljali poruke koje glase: “Lorde nije dovoljno dugo slavna da bi mogla da zaseni 1D. Probaj to za par godina dušo” ili “Lorde nemoj da vređaš One Direction kad su oni najbolji na svetu”. U međuvremenu, sajt Oceanup.com preneo je kako Lorde nikad nije dala ovakvu izjavu, a šta je zaista istina, nadamo se da će biti poznato uskoro.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA, TANJUG

85 KOMENTARA

  1. koje bre ona da ocenjuje 1D koj su mnogo popularniji od nje to je cista ljubomora i ceznja za slavom poput njihove -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.