679
Lorde izvređala i Taylor Swift: Ona ne čini ništa dobro za mlade...

Lorde izvređala i Taylor Swift: Ona ne čini ništa dobro za mlade devojke!

679
SHARE

Lorde Stopping By A Nail Salon In Beverly Hills

Talentovana novozelandska muzičarka Lorde trenutno promoviše svoju muziku u Americi a izgleda kako svaki trenutak koristi kako bi napala svoje slavnije koleginice.

Na tapetu su prvo bile Selena Gomez i Lana Del Rey za koje Lorde kaže kako svojim stihovima šalju lošu poruku mladim devojkama, a ona ni o Taylor nema lepo mišljenje. Govoreći na jednoj radio stanici, pevačica je rekla: “Taylor Swift je previše savršena i nedostižna, pa mislim da to u mladim devojkama ne rađa ništa dobro. One misle ‘Ja nikad neću biti kao Taylor Swift’. To su proklete gluposti”, rekla je ona. Da li misliš da Taylor Swift zaista loše utiče na nekog jer je izuzetno uspešna muzičarka i nikad ne upada u skandale?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

52 KOMENTARA

  1. Ha,ha.Tako joj treba.Kakva je FUJCINA!!Svaka cast za Lorde!!!!Jeste da Lorde nije toliko poznata,ali je upravu..Zar ne??

    Serbia want WHERE WE ARE TOUR!!!!!!!!!

  2. ae bre ne znam ko je ta cura kad bude lepa uspešna i imala fanove kao Taylor (ili uopšte fanove) neka se javi

  3. Samo još jedna cura u gomili koja se želi domoći svjetske slave vrijeđajući cure koje vladaju svijetom i koje su savršeni primjeri. To postaje jadno. Neka se javi kada postane bolja i od Taylor, i od Selene, i od Lane. 

  4. sad ona kao ima jedan hit i sad kao misli da je na vrhu sveta….
    Sel,Lana i Tay su mnoho bolje od nje..-.-‘ ona nema pravo da ih tako vredja

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.