Start Stars Hot News! Lollobrigida snimila spot s poznatim licima regionalnih televizija

Lollobrigida snimila spot s poznatim licima regionalnih televizija

SHARE

Zagrebačka electro-pop atrakcija Lollobrigida snimila je spot za svoj najnoviji singl “Sex on tv, sex on the radio”, koji opisuju kao zabavnu i ironičnu disco pesmu o svetu medija i današnjim medijskim zahtevima.

“Ideja je bila napraviti šaljivi osvrt na današnju medijsku scenu i zahtjeve koje mediji imaju prema zvijezdama. Što smo sve u stanju napraviti da budemo na tv-u? Uloge smo dodijelili našim prijateljicama i prijateljima tv voditelji(ca)ma s hrvatskih i regionalnih tv kuća. Svaka im čast, stvarno su ispali nadljudi. Bilo je odlično”, zadovoljno je prokomentarisala pevačica sastava Lollobrigida Ida Prester nakon završetka snimanja.

Spot je sniman u studiju Alfa filma, a režiser je Timote Neonski. Miksovanje i mastering pesme potpisuje poznati slovenski producent Gregor Zemljić.

Zbog potreba snimanja spota, bend je ujedinio voditeljke i voditelje regionalnih TV kuća pa su tako glavni protagonisti spota, osim članova Lollobrigide, poznati voditelj i voditeljii: Mia Kovačić, Marijana Batinić, Iva Šulentić, Petra Nižetić, slovenačka glumica i voditeljka Katarina Čas, beogradska voditeljka Una Senić i sve popularniji voditelj Ivan Šarić, miljenik pripadnica lepšeg pola.

Ida je najavila da spot obiluje ironičnim i šaljivim scenama: “Mia Kovačić za potrebe spota boluje od anoreksije, Marijanu Batinić maltretira neurotični stilista…Ivan Šarić palicom tera obožavateljke… Bit će tu puno zabavnih scena, pričekajte premijeru!“

[youtube P-y6mr3eg2Y]

“Sex on tv, sex on the radio” je ujedno i treći singl albuma koji bi trebao izaći krajem godine dok spot očekujemo na televizijama i internetu kroz koji dan!

OSTAVI KOMENTAR