1286
“Ljudska Barbie” dala sedmogodišnjoj kćerki 10 hiljada dolara za uvećanje grudi

“Ljudska Barbie” dala sedmogodišnjoj kćerki 10 hiljada dolara za uvećanje grudi

1286
SHARE

Sarah Burge poznata pod imenom “ljudska Barbie” drži neslavan rekord u broju plastičnih operacija, ali u tome bi je mogle prestići njene kćerke. Nakon što je starijoj kćerki Hannah počela već sa 16 godina da ubrizgava botoks u lice, mlađu je kćerku počela da priprema za operaciju grudi.

Naime sedmogodišnjoj Poppy za rođendan je kupila bon u vrednosti od 10,000 dolara za povećanje grudi. Za razliku od nekih roditelja koji odgovaraju svoje kćerke od takvih ludih zahteva u mlađem dobu, Sarah je bila oduševljena što kćerka želi silikone.

“Poppy me je molila za operaciju grudi pa sam joj dala bon za operaciju koju može da uradi nakon 16. godine. Tad je legalno. Ako razvije prirodno velike grudi, može nekako drugačije da iskoristi bon”, izjavila je Sarah koja je do sad imala više od sto plastičnih operacija. Sedmogodišnja Poppy navodno je zadivljena majčinim izgledom: “Jedva čekam da imam velike grudi kao mama. Jako su lepe”, izjavila je devojčica.

44 KOMENTARA

  1. Kakva bolesnica ma i ona i cerke kada dopustaju da im to radi.Kakva barbie 100x vise lici na tranvestita.Mislila sam da je neki tranvestit dok nisam procitala tekst

    O   M  G!!!

  2. O Bozeee….strasno,stvarno…mada sta i da ocekujes kad im je majka ovako retardirana,ne mogu one da budu bolje,kad imaju los uzor…ali ovo je stvarno preterivanje,stvarno strasno….

  3. OMG ! koja bolesnica a i ova mala je ista kao i ona BOLESNICA ! -.-‘ ” jedva cekam da imam velike gudi kao mama” ma ugusi se u njima BOLESNICE !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.