224
Ljubazna i velikodušna: Taylor Swift oduševila zaposlene u restoranu

Ljubazna i velikodušna: Taylor Swift oduševila zaposlene u restoranu

224
SHARE

DObEe

Taylor Swift oduševila je svoje prijatelje i plesače sa turneje nakon što ih je častila večerom, ali njenim ponašanjem bili su vrlo zadovoljni i zaposleni u restoranu koji je posetila.

d3i9

Taylor je na večeru povela čak 18 ljudi koji je prate na koncertima ali i Austina Mahonea odnosno Eda Sheerana. Kako je kasnije medijima ispričao menadžer restorana, Tay je oduševila sve prisutne. “Ona je bila vrlo, vrlo ljubazna”, rekao je u razgovoru za RadarOnline. “Cela grupa je naručila šta god je požela, a Taylor je jela piletu s parmezanom.” On dodaje i kako se pevačica ponašala kao i svaka obična devojka, pa niko nije imao utisak da je pred njima jedna svetska zvezda. “To je bilo vrlo jednostavno i vrlo lepo iskustvo. Ona je sa nogama čvrsto na zemlji.Takođe ostavila je vrlo lepu napojnicu – čak 500 dolara”

Autor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Meni se kod nje bas svidja to što se ne ponaša kao diva, što većina slavnih radi, već kao obična devojka.

  2. AshleyGreeneZayn, slucajno sam videla tvoj video i stvarno, svaka ti cast. Nisam fan i ne bi otisla na koncert, ali sam lajkovala i potpuno podrzavam njihove fanove. Nadam se da cete uspeti da se izborite za vase snove :)

  3. Bilo sta,sve je bolje od pisanja u kantu.Ona je uvijek ljubazna,dobra,velikodusna,prijatna.Umijesto o tome da se pise,jadnici prave listu njenih momaka.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.