Start Stars Hot News! Ljubavnik Liz Harley objavio da se razveo

Ljubavnik Liz Harley objavio da se razveo

SHARE

Shane Warne i Elizabeth Hurley mogu nesmetano biti zajedno. Naime, nakon što je glumica objavila svetu da je njena veza gotova, danas je isto uradio i Shane govoreći kako je njegov brak završen.

Elizabeth je juče na Twitteru napisala kako je njena zajednica s Arunom Nayarom gotova, no nije dopustila da se kraj veze s njim dovede u ikakvu vezu s Shaneom Warneom. Sada je ista stvar i s Shaneom. Najavio je kraj braka sa Simone Callahan, no rekao je kako je za njihove prijatelje i porodicu to stara vest. U braku sa Simone dobio je troje dece.

“Nažalost, Simone i ja prekinuli smo pre dosta vremena, a naša porodica i prijatelji to znaju. To je privatna stvar i nismo imali potrebe s tim izaći u javnost. Nastavićemo da budemo prijatelji i dobri roditelji”, napisao je Shane na svojoj web stranici. U braku je dobio troje dece. Elizabeth Hurley priznala je da je slobodna nakon što je snimljen fatalni poljubac između nje i igrača kriketa. Liz i Shane upoznali su se tokom leta u Engleskoj. Muž lepe glumice navodno je slomljen zbog svih događanja.

OSTAVI KOMENTAR