Start Stars Hot News! Ljubavne lekcije Maxa Georgea: Naučio sam da ne treba da se ženim!

Ljubavne lekcije Maxa Georgea: Naučio sam da ne treba da se ženim!

SHARE

The Wanted Departing On A Flight At Heathrow Airport

Iako je Max George konačno srećan u ljubavi, sa svojom novom devojkom Ninom Agdal, pevač grupe The Wanted ne planira uskoro da se ženi, pošto je izjavio da je naučio lekciju iz svoje propale veze sa Michelle Keegan.

Dvadeseetpetogodipnji pevač, koji je zaprosio glumicu nakon šest meseci zabavljanja u junu 2011. godine, sada uživa u vezi sa manekenkom Ninom, inače bivšom devojkom Adama Levina. Ipak, na pitanje da li sa njom planira nešto ozbiljnije poput braka, on je odgovorio: “Ne, još neko vreme ne. Naučio sam lekciju da ne treba da žurim. Učiš dok si živ, zar ne?”, rekao je Max.

The Wanted Departing On A Flight At Heathrow Airport

On je dodao da je Nina “najlepša devojka na svetu”, te da će se sa njim složiti svako ko je upozna: “Ona me zasmejava. Tako je duhovita i šašava. Nimalo nije zahtevna, samo želi da se zabavlja. Pravi je prijatelj, a naravno, uz to je i prelepa. Najlepša devojka koju sam ikada video”, kaže Max i dodaje da se njegova nova devojka dopada i bendu, kao i celom njihovom timu.
Iako je Max uvek privlačio veliku pažnju obožavateljki, on kaže da Nina nije ljubomorna. “Ona razume posao kojim se bavim. Nikada nisam imao ljubomorne devojke, imao sam sreće. Nikada nisam bio sa nekim ko je brinuo oko drugih devojaka”, zaključuje on.

Autor: Life Content
Foto:

OSTAVI KOMENTAR