350
Ljubav njenog života: Miley Cyrus ne odustaje od Liama Hemswortha!

Ljubav njenog života: Miley Cyrus ne odustaje od Liama Hemswortha!

350
SHARE

Liam Hemsworth & Miley Cyrus Attend 'Paranoia' Premiere Together

Iako su definitivno raskinuli pre samo par nedelja, Miley navodno priča svojim prijateljima kako njena priča sa Liamom nije gotova i kako je sigurna da će je bivši verenik uskoro moliti da mu se ona vrati.

Navodno, Mileyin plan jeste da Liama učini ljubomornim. “Miley govori svojim drugarima kako može samo da pucne prstima i nađe novog slavnog dečka, kako bi Liam bio ljubomoran”, priča jedan izvor za časopis Closer. “Iako je sad ljuta, ona kaže kako neće odustati od Liama i da je sigurna kako će je on moliti da mu se ona vrati.” Australijski glumac ipak ne pokazuje kako mu Miley nedostaje – s obzirom da se već viđa sa meksičkom glumicom i manekenkom Eizom Gonzalez, čini se kako ju je već preboleo.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

22 KOMENTARA

 1. Sto je jadna?Sto se jos uvek nada da ce se pomiriti sa nekim za koga je do juce mislila da ce da se uda.Mnoge devojke ovo rade,prave momke ljubomornima,da bi im se vratile.Ocigledno je da ga Miley jos uvek voli.Ne razumem samo sta jos uvek hoce od nekoga ko joj je posle 2 dana nasao zamenu.Ali takve smo mi devojke.

 2. Miley bre,dokle ces dozvoliti da te povredjuje?Razumem ja da joj je krivo sto je posle 2 dana nasao drugu devojku,ali ona treba da shvati da je on ne zasluzuje.

 3. @Hazza bre kralj Ne vidim zasto je jadna.Izgubila je osobu koju je volela,i zeli da je vrati.Vama kao da je drago kad je vidite da pati.Strasno.Radujete se tudjoj nesreci.Dna od ljudi.

 4. @Bravo objavi ovo
  link to twitter.com
  link to twitter.com
  1374127_352540864882029_1958058056_n.jpg
  Miley se salila,a on joj je odgovorio i stavio poljubac (X=Kiss 
  If you look at each letter like it was representing two people from a bird’s eye view, the “O” represents the arms of those persons hugging each other while the “X” is evocative of two people kissing each other.)

 5. Miley je kraljica.Ona voli Liama,a on je nju povredio.Ona samo želi da bude ono što ona hoće,a ne ono što vi hoćete mala slatka Disney zvezda,ona voli da se provodi i da bude svoja. MILEY<3

 6. pih, dobro je to što ne odustaje od svoje ljubavi al ni ja je ne bih zeljela opet kao djevojku nakon spotova i vma nastupaa -.- sramoti i njega i njegovu porodicu! 

 7. Razumijem ja da je teško kada te napusti osoba koju voliš,ali ona nema pravo a da mu kaže,poslije svega što je uradila na nastupima.. Mislite da je Liamu bilo jednostavno gledati curu koju voli kako se guzi na scenu nekom koji je 20 god stariji od nje?  Sama je kriva,iskreno.

 8. Mislim da je to malo glupo jer on vec ima drugu devojku.Da je sam ajde jos ok ali on sada voli drugu i ocigledno ju je preboleo.A i sto bi jurila nekoga ko je ne podrzava u njenom poslu i ko je se sramoti?Mislim to je moja pretpostavka(da ga sramoti) s obzirom na prethodne vesti o njima.

 9. gonzalez1.jpg 
   Logično da će je ostaviti zbog ovakve ljepotice,a Miley je grozna,ne postoji riječ kojom bi se opisala njena ružnoća i odvratnost.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.