Start Stars Hot News! Ljubav košta: J-Lo u ozbiljnoj finansijskoj krizi?

Ljubav košta: J-Lo u ozbiljnoj finansijskoj krizi?

SHARE

Jennifer Lopez i Casper Smart u vezi su već neko vreme, a navodno je ova diva potpuno izgubila glavu za 24-godišnjim plesačem. Njeni prijatelji strahuju da će je on iskoristiti pa joj savetuju da ga se kloni, ali ona ih je odbacila, a njihove savete ne sluša.

null

Budući da joj je dosadilo da stalno plaća večere, odlučila je da mu nedeljno daje 10 hiljada dolara. Ali, budući da je mladić veliki trošadžija, stalno joj traži još više novca. “Iskorištava je da bi se proslavio i obogatio, a ona je toliko zaljubljena da to ne shvata. I porodica i prijatelji je na to upozoravaju, ali ne želi da ih sluša”, izjavio je izvor za Star Magazine.

null

Njeni prijatelji uvereni su da će je napustiti čim stekne dovoljno novca i iskoristi je za svoju dobrobit. “Pokupio je sve njene poslovne kontakte i razdvojio je od prijatelja koji je upozoravaju na to kakav je on zapravo pa sad ima samo njega i slepo mu veruje”, dodao je izvor. Navodno je pevačica na ivici bankrota zbog Casperovog trošenja. Dok plesač nekontrolirano troši, ona sve plaća.

OSTAVI KOMENTAR