Start Stars Hot News! Liza Minneli: “Michaela Jacksona otac je iskorištavao skoro od rođenja”

Liza Minneli: “Michaela Jacksona otac je iskorištavao skoro od rođenja”

SHARE

“Bio je neverovatno talentovano ljudsko biće, ali, prema mom mišljenju, nije preživeo jer nikad nije naučio pravila igre. On i njegova braća i sestre su bili prisiljeni da vežbaju dok su druga deca igrala košarku. Michaelovim životom je precizno diktirao njegov otac. Jehovini su svedoci i prema toj religiji deca ne bi ni smela da budu u šoubiznisu, ali kad su počeli ocu da donose novac – to je jednostavno bilo to. Michaela je otac iskorištavao i zlostavljao gotovo od rođenja”, kazala je Liza Minnelli prisećajući se svog dragog prijatelja, kralja popa Michaela Jacksona, za čiju se smrt trenutno sudi njegovom lekaru, dr. Conradu Murrayu.

Minnelli tvrdi i kako je Jackson bio žrtva ucene pohlepnih roditelja čija su deca dolazila na njegov ranč. “Kako bi se distancirao od svoje porodice, Michael je stvorio jedno prelepo mesto – Neverland. Za decu i njihove porodice. Onda ga je jednog dana otac jednog deteta nazvao i rekao mu: `Ne daš li mi 30,000 dolara, reći ću da si zlostavljao mog sina`.

Michael me tad nazvao, savetovala sam mu da sve kaže advokatima, jer je to bila ucena, ali je on mislio kako je to ludost. Ono što svi zaboravljaju je činjenica da su i roditelji dolazili s decom u Neverland. Prema svima je bio velikodušan, a neki su time odlučili da se okoriste”, priča slavna glumica i dodaje kako je Michael Jackson bio osetljiva duša i su ga doslovno ubijali ljudska zloba, pokvarenost i okrutnost. “Te su mu stvari oduzele život. Bio je jedan od najboljih izvođača koje je svet video. Promenio je svet. Ali, kralj je bio samo kad je bio na pozornici”, izjavila je Minnelli.

OSTAVI KOMENTAR