Start Stars Hot News! Liz Hurley: “Moj devetogodišnji sin je imao prvi dejt s Blake Lively”

Liz Hurley: “Moj devetogodišnji sin je imao prvi dejt s Blake Lively”

SHARE

S obzirom  da je glumica Liz Hurley i mama, kad je dobila ulogu Diane Payne u seriji “Tračara”, na snimanje u Njujork je povela i svog 9-godišnjeg sina Damiena, pišu američki mediji. Čini se da se glumica Blake Lively koja glumi naslednicu Serenu Van Der Woodsen posebno pobrinula da dečaku ne bude dosadno.

“Celo leto je bio na setu s nama i nikad mu nije bilo dosadno. Par puta je čak viknuo `Akcija`”, otkrila je ponosna majka pričajući o svome sinu. Dečak čiji je otac američki preduzetnik Steve Bing koji ga je priznao tek nakon testa utvrđivanja očinstva, znao je da iskoristi povoljnu situaciju u kojoj se našao: “Jedne noći sam radila do kasno pa me je Blake upitala može li izvesti Damiena na sladoled. Tako da je moj sin imao svoj prvi dejt s Blake Lively”. Retki se time mogu pohvaliti, zaista.

Uprkos tome što je dečakov budući očuh Shane Warne igrač kriketa, Damien nije preterano zainteresovan za sport: “On nije baš sportski tip. Ali Shane mu je ljubazno davao lekcije iz kuglanja ovog leta. Bojim se da su lekcije bile uzaludne jer bi on radije jeo sladoled s Blake Lively”. Potpuno ga razumemo!

OSTAVI KOMENTAR