660
Little Mix sarađuju sa Miley Cyrus?

Little Mix sarađuju sa Miley Cyrus?

660
SHARE

Mix3

Little Mix privukle su veliku pažnju fanova nakon što su preko svog tviter naloga kontaktirale Miley Cyrus i najavila da će je uskoro posetiti!

null

Perrie, Jesy, Leigh-Anne i Jade žele da postanu popularne i u Americi pa zbog toga žele da pomoć zatraže baš od Miley! U svojoj poruci na tviteru, devojke su napisale: “Ćao Miley Cyrus! Nadamo se da si dobro :) Jedva čekamo da dođemo u Ameriku po prvi put…nadamo se da ćemo se uskoro sresti s tobom! Little Mix xxx””. Fanovi se nadaju kako je ovo početak saradnje, koja bi mogla da rezultuje zajedničkom pesmom! Da li će se ona pojaviti na novom albumu Miley Cyrus pod imenom “Danger Zone”?

10 KOMENTARA

  1. Mislim da bi zajednička pesma Little Mix-a i Miley Cyrus bila pun pogodak, tačnije pravi hit.Nadam se da će Little Mix uspeti u svojoj nameri da osvoje Ameriku, a što se tiče Miley jedva čekam da čujem njen novi album “Danger Zone”. :) 

  2. Little Mix ce se sigurno vrlo brzo probiti u Americi,sa ili bez Miley,jer su sve cetiri sjajni vokali,pogotovo Perrie,od koje se najezim…Nek im je sa srecnom,sjajna im je muzika

  3. Too bi bilo divnoo.. ;-)

    Smiler sam od uvijek,a to ću biti i zauvijek <333

    Miley i Little Mix<3  btw nisam neki fan Little Mix-a,ali sve četiri su prelijepe i imaju super glas. ;-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.