Start Stars Hot News! Little Mix: Saradnja sa Missy Elliott je ostvarenje sna!

Little Mix: Saradnja sa Missy Elliott je ostvarenje sna!

SHARE

Little Mix ovih dana veoma su zauzete brojnim obavezama. Pored promocije novog singla “How Ya Doin”, kolaboracije sa Missy Elliott, sada se pripremaju i za lansiranje debitantskog albuma “DNA” u Americi.

Devojke i pored toga imaju vremena za druženje sa fanovima i razgovore sa novinarima, pa su tako u svom poslednjem intervjuu otkrile da su presrećne što su dobile priliku da sarađuju sa Missy Elliott, za koju kažu da je bilajedan od njihovih muzičkih idola.
“Želele smo da radimo sa njom jer je ona jedinstvena. Ona je bila moj idol još otkad sam bila jako mala i u svakom intervjuu, kada su me pitali sa kim bih volela da sarađujem, odgovorila sam da je to Missy Elliott”, rekla je Jesy. Njena koleginica Perrie otkrila je da devojke rade na svom novom albumu, za kojim pripremaju malo drugačiji i zreliji zvuk. “Nastavićemo sa starim Little Mix zvukom i modernim ritmovima, ali to će biti zreliji album. Primetili smo dok smo bili na turneji šta se dopada fanovima, a to su veselije pesme poput ‘Wings’ i ‘Dna'”, otkrila je ona.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR