Start Stars Hot News! Little Mix predviđaju: Zayn i Perrie će se uskoro venčati

Little Mix predviđaju: Zayn i Perrie će se uskoro venčati

SHARE

Devojke iz benda Little Mix predvidele su svojoj koleginici Perrie Edwards da će ona biti prva članica koja će se udati, a da će mladoženja biti, ko drugi nego Zayn Malik iz One Directiona. Ipak, izgleda da Perrie nije toliko oduševljena ovom idejom.

Devojke su gostivale u jednoj radijskoj emisiji, gde su razgovarale o svemu i svačemu, a na pitanje voditelja šta misle koja od njih će se prva udati, Leigh Anne Peacock odmah je odgovorila: “Perrie!”, da bi Jey dodala: “Mislim daće se Perrie prva veriti.” Ipak, čini se da se njoj nisu svidele ove prognoze, pošto je Perrie odmah odgovorila koleginicama: “Kako vi to znate? Uvek kažu da ću to biti ja, ali ne možete da znate to. Uvek to kažete, ali zašto?” Kada suone odgvorile da je to jer su ona i Zayn toliko zaljubljeni, Perrie je rekla da to ništa ne mora da znači, da bi Jesy dodala da je sigurna da Zayn želi što pre da se oženi. “To je zato što on želi da se udaš za njega. Zayn izgleda kao neko ko će se rano oženiti.”
Jade je potom objasnila zašto misli da će slani par uskoro izgovoriti “sudbnonosno da”: “Imaju zajedničkog psa, imaju isti modni stil, nose istu odeću. Skrasili ste se.” Ipak, Perrie je ostala pri svome i još jednom izjavila da njih dvoje ne razmišljaju o braku.
Ovi komentari pojavili su se nakon glasina da će se Zayn i Perrie ovog leta venčati.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR