Start Stars Hot News! Little Mix pozirale za modni editorijal i otkrile inspiracije za svoje stilove

Little Mix pozirale za modni editorijal i otkrile inspiracije za svoje stilove

SHARE

Devojke iz popularne britanske grupe poznate su po nošenju uskih majica, masivne obuće i pantalona sa printom, pa ih je ID magazin obukao u kombinacije baš po njihovom ukusu.

U prvoj kombinaciji devojke su u svetlim tonovima, a Perrie Edwards nosi vrlo interesantnu jednodelnu crno-belu kombinaciju i masivne cipele.

null

Na drugoj fotki devojke su u tamnim izdanjima – Jesy nosi kul traku za kosu i jaknu sa printom u kombinaciji sa maleckim šorcem a Jade izgleda kao štreberka i na sebi ima bejzbol jaknu i duge crne čarape. Leigh-Anne je u najženstvenijem izdanju, obučena u crnu štrikanu suknju i majicu, dok je Perrie kul devojka u duksu sa kapuljačom i šljokičastim farkama.

null

Govoreći za časopis, Jesy je rekla: “Volimo modu i odeću, tako da je bilo sjajno videti kakav će stil napraviti za nas. Stvarno smo zadovoljne rezultatima, a deo odeće možemo i da zadržimo!” Dok ona kaže kako joj je inspiracija za odevanje Gwen Stefani, Jade i Leigh-Ann imaju muške uzore. Leigh-Ann kaže zato da najradije kopira izgled koji je furao Will Smith dok je pre 20-tak godina snimao seriju “Fresh Prince of Bel Air”.

OSTAVI KOMENTAR